MenuActies

Bij Profizon hebben wij regelmatig acties en scherpe aanbiedingen voor zowel de zonnestudio, schoonheidssalon, pedicuresalon, massagesalon alsmede de nagelsalon. Met aantrekkelijke prijzen, kortingen of leuke aanbiedingen willen wij jou graag verrassen! Houdt deze pagina en onze Facebookpagina Profizon Almere in de gaten!


Deze maand hebben wij weer een heerlijke profi-deal: een gezichtsbehandeling Facial luxe 60 min. en 25 min. zonnen onder een zonnebank naar keuze voor maar €40,-.

Tijdens de hele maand oktober kan je gebruikmaken van de profi-deal. Een afspraak maak je online via de afspraakknop onder dit bericht.

De gezichtsbehandeling wordt verzorgd door Beauty Core (gevestigd bij ons) en bestaat uit een uitgebreide reiniging van de huid, een scrub, stomen, het verwijderen van onzuiverheden, een masker en vervolgens een heerlijke dagcreme. Na afloop van de behandeling ontvang je een zonnebankvoucher, welke je direct of eventueel later in oktober mag gebruiken.

Wil jij meer informatie over de behandeling of kom je er niet uit met het maken van een afspraak? Stuur ons gerust een berichtje of kom langs in onze studio.


Op dinsdag 23 oktober hebben wij nog een paar heerlijke wellness arrangementen beschikbaar. Deze bestaan uit 45 minuten massage + 25 minuten zonnen (zonnebank naar keuze) voor € 30,-.

Reserveer dit arrangement via 036 – 5376814 of reserveer bij ons in de studio.

Wij hebben de volgende tijden nog beschikbaar:

• Dinsdag 23 oktober
– 16.00:
– 18.00:
– 19.00:

* Volgende maand hebben wij weer nieuwe tijden en dagen beschikbaar!


Zonnige zaterdagdeal oktober
Wij zijn op zaterdag altijd geopend van 09.00 tot 18.00. In oktober hebben wij op elke zaterdag een speciale zonnige zaterdagdeal met 15% korting op het losse zontarief. Deze korting is geldig op iedere type zonnebank. Een afspraak maken hiervoor is niet verplicht en meestal hebben wij genoeg plekjes vrij onder de zonnebank. Wil je op een specifiek tijdstip verzekerd zijn van een plekje? Maak dan een afspraak via 036-5376814.


Bij Profizon krijg je als student, op vertoon van jouw studentenkaart, 15% korting op het losse tarief van een zonnebank naar keuze.


Vanaf 1 oktober is Beautycore bij Profizon gevestigd en tijdens de maand oktober hebben zij een speciale openingactie waar je gebruik van kan maken. De dieptereiniging (Facial Luxe) bestaat uit een uitgebreide reiniging van de huid, een scrub, stomen, het verwijderen van onzuiverheden, een masker en vervolgens een heerlijke dagcrème.

Voortaan kun je voor diverse waxbehandelingen en gezichtsbehandelingen bij Beautycore terecht.


Ben je bijna jarig? Dan krijg je van massagepraktijk Moksha korting op een massage! Boek je in de week dat je jarig bent een massage dan krijg je de volgende korting:
– 15% op een massage van 45 minuten
– 20% op een massage van 60 minuten

Let op! Dit geldt niet in combinaties met andere kortingen.

Geef jezelf dit heerlijke cadeau en geniet van je massage!