MenuActies

Bij Profizon hebben wij regelmatig acties en scherpe aanbiedingen voor zowel de zonnestudio, schoonheidssalon, pedicuresalon, massagesalon alsmede de nagelsalon. Met aantrekkelijke prijzen, kortingen of leuke aanbiedingen willen wij jou graag verrassen! Houdt deze pagina en onze Facebookpagina Profizon Almere in de gaten!


PROFI-DEAL AUGUSTUS: 45 MIN. MASSAGE + ZONNEN VOOR € 31,50
Deze maand kan je de gehele maand profiteren van ons wellnessarrangement: 45 min. rug-nek-schoudermassage + 25 minuten zonnen onder een zonnebank naar keuze voor maar € 31,50!

Een afspraak maak je direct via deze online agenda. Selecteer de aanbieding van augustus en kies vervolgens voor een datum + tijdstip in de maand augustus. Let op! Voor de andere maanden geldt deze aanbieding niet. Tot slot vul je jouw gegevens in en bevestig je jouw afspraak. Het gekozen tijdstip, is het tijdstip waarop jouw massage begint. Jij kunt vervolgens zelf kiezen wanneer jij onder de zonnebank wilt gaan. Indien jij graag voor de massage onder de zonnebank wilt, dien je +- 30 minuten eerder bij ons te komen. Een zonnebankje pakken, na jouw massage, is ook geen probleem. Daarnaast mag je ook op een andere datum gebruik maken van de zonnebank. Geef dit bij ons aan, voordat jouw massage begint, en je krijgt vervolgens een zonnebankvoucher mee, welke je op een later tijdstip kan inleveren.

Heb je nog vragen over deze profi-deal? Bel dan naar 036-5376814 of vraag bij ons aan de bar om meer informatie.

ZATERDAGOCHTEND KORTING AUGUSTUS: 25% KORTING OP ZONNEN
Voor deze maand hebben wij nogmaals een speciale zaterdagochtend-deal: 25% korting op het losse tarief van alle typen zonnebanken. Deze korting is geldig vanaf 09.00 tot 12.00 op zaterdag 3, 10, 17, 24 en 31 augustus.


PROFI-DEAL AUGUSTUS ZOMERPAKKET VOOR € 29,95


STUDENTENKORTING 15% OP LOSSE TARIEF ZONNEN
Bij Profizon krijg je als student, op vertoon van jouw studentenkaart, 15% korting op het losse tarief van een zonnebank naar keuze.ALTIJD 10% KORTING OP ZONNEBANKCRÈME MET VOORDEELKAART
Wist jij dat je altijd korting hebt op zonnebankcréme bij Profizon? Op vertoon van jouw zonnebankkaart krijg je automatisch een korting tot wel 10% op de vaste prijzen in onze créme-assortiment. Heb je vragen over zonnebankcrèmes en/of ben je benieuwd naar de voordelen van het gebruik daarvan? Bij ons aan de bar vertellen wij je hier graag meer hierover!


10% KORTING OP ZONNEBRANDCRÈME VAN PEAU D’OR
De zon wordt met de maanden steeds sterker in Nederland en dan is het oppassen voor verbranding van de huid. Naast een zonnebankkuurtje is het uiteraard ook verstandig om de huid te beschermen met een zonnebrandcrème. Met de zonnebrandcrèmes van Peau d’Or bescherm jij jouw huid tegen verbranding én kleurt jouw huid mooier en egaler bruin dankzij de bronzers die erin zijn verwerkt. Voor iedere huidtype hebben wij een zonnebrandcrème in voorraad met de juiste SPF (*Factor/bescherming). De flessen van Peau d’Or zijn ideaal voor in de handbagage of handtas aangezien deze in een 100ml verpakking zitten.

Prijzen inclusief 10% korting:
Peau d’Or factor 6: € 7,20.
Peau d’Or factor 15: € 8,95
Peau d’Or factor 30: € 11,65
Peau d’Or factor 50: € 13,45


VERJAARDAGSKORTING OP MASSAGES!
Ben je bijna jarig? Dan krijg je van massagepraktijk Moksha korting op een massage! Boek je in de week dat je jarig bent een massage dan krijg je de volgende korting:
– 15% op een massage van 45 minuten
– 20% op een massage van 60 minuten

Let op! Dit geldt niet in combinaties met andere kortingen.

Geef jezelf dit heerlijke cadeau en geniet van je massage!