Menu

massagesalon_almere_profizon_banner


Massagesalon

Welkom bij Diana’s massage- en pedicuresalon Moksha, welke bij Profizon gevestigd is. Bij onze masseuse/pedicure Diana kan je terecht voor diverse heerlijke massages voor het lichaam en verzorgende voetbehandelingen.


Massages_almere_profizon


Weet jij al van welke massage je wilt genieten? Iedere massagesoort heeft haar pluspunten en geeft jou na een massagebehandeling een heerlijk gevoel. Naast de verschillende soorten massages kan je ook de tijdsduur van de behandeling kiezen. Hieronder lichten wij de verschillende soorten massages toe.

Hotstone massage
Bij een hotstone massage wordt er naast masseren gebruik gemaakt van verwarmde basaltstenen die op je lichaam worden gelegd. De massage bestaat voornamelijk uit lange rustige en cirkelvormige strijkingen. Het effect van deze behandeling is dat er een diepere ontspanning ontstaat, maar ook dat de bloedcirculatie wordt bevorderd en afvalstoffen sneller worden afgevoerd. De Hotstone massage is uitermate geschikt tegen vermoeidheid, en is ook een weldaad voor mensen met spier en gewrichtsklachten. Tevens is het een heerlijke ontspannende massage die helpt stress te verminderen. De massage begint aan de achterkant en wanneer dit gemasseerd is wordt de voorkant behandeld.

Voetreflex massage
De reflexzones worden gemasseerd op de voeten. Door de zones te masseren ontstaat er een betere doorbloeding in het bijbehorende orgaan. Hierdoor kan het orgaan beter gaan functioneren. De meridiaanbanen en acupunctuurpunten op de voeten worden gemasseerd. Meridianen vormen samen met hun acupunctuurpunten een energetisch systeem in het lichaam waardoor ze het hele lichaam van energie kunnen voorzien.

Handmassage
Dit is een massage, waarbij er met aanraking en /of druk invloed uitgeoefend wordt op de reflexpunten op de handen. Op de handen vindt je de reflexzones terug die, net zoals de voeten, verbonden zijn met alle organen en weefsels van het lichaam. In de handpalm en -rug zitten duizenden zenuwuiteinden. Deze worden gestimuleerd, waardoor zich een prikkel naar het daarmee verbonden orgaan of weefsel verplaatst. In de handen bevinden zich ook meridianen die op de hand eindigen of beginnen. Deze massage kan een positief effect geven op het hele lichaam. Het werkt ontspannend en verwennend. De functie van het betrokken orgaan wordt gestimuleerd en er is een verbeterde doorbloeding.

Ontspanningsmassage
Bij een ontspanningsmassage wordt door afwisselend te wrijven, kneden, strijken en te duwen druk uitgeoefend op spieren en gewrichten. Hiermee herstellen we spierkracht en spierspanning. Verkrampte spieren worden weer soepel en tegelijkertijd stimuleert deze massagevorm de afvoer van afvalstoffen. Een ontspanningsmassage geeft je een gevoel van complete ontspanning. Opgebouwde spanningen vloeien weg waardoor je je soepeler kunt bewegen en lekker in je vel komt te zitten.

Chinflex massage
De reflexzones worden gemasseerd vanaf de knie naar de voeten. Door de zones te masseren ontstaat er een betere doorbloeding in het bijbehorende orgaan. Hierdoor kan het orgaan beter gaan functioneren. De meridiaanbanen en acupunctuurpunten op de voeten, onderbenen en knieën worden gemasseerd. Meridianen vormen samen met hun acupunctuurpunten een energetisch systeem in het lichaam waardoor ze het hele lichaam van energie kunnen voorzien.

An Shen massage
An Shen is een hoofd-nek-schouder massage en is een combinatie van Chinese acupressuur en massagetechnieken. Het effect is zeer groot. Diepe ontspanning en het verdwijnen van stijve en gespannen spieren zijn het resultaat. Ook stress, hoofdpijn, piekeren, etc. verminderen aanmerkelijk als gevolg van deze massagetechniek. Deze massage versnelt de bloedstroom in de aderen en zorgt hierdoor voor een snellere afvoer van afvalstoffen dat op zijn beurt weer leidt tot een betere balans van lichaam en geest.

Indiase hoofdmassage
De Indiase hoofdmassage onderscheidt zich van reguliere massages doordat het een massage is met afwisselend zachte en stevige handelingen. Er wordt gebruikt gemaakt van diverse technieken zoals kneden, kloppen, drukpunten en zachtjes aan het haar trekken. De boven rug, schouders, armen, nek, hoofdhuid en gezicht worden hierbij gemasseerd. Indiase hoofdmassage is o.a. geschikt voor het verbeteren van bloedsomloop, afvoer afvalstoffen, migraine, spanningsklachten, bevorderen zenuwstelsel, bevordering van kwaliteit van de huid en energieniveau verbeteren. Maar de effecten ervan zijn niet louter lichamelijk het werkt ook op psychisch niveau, doordat de geest kalmeert, ontspant en stress verminderd.

Stoelmassage
Een stoelmassage is een massage die op een speciale massagestoel plaatsvindt. Het doel van een stoelmassage is ontspanning én de bevordering van de doorbloeding van het spier- en zenuwstelsel. Een stoelmassage duurt gemiddeld 20 – 30 minuten. De stoelmassage wordt met kleren aan gegeven. Klachten waarvoor stoelmassage wordt gebruikt zijn onder andere RSI, nek- en schouderklachten, stress en hoofdpijn.

Cupping
Bij een behandeling met cupping werkt masseuse Diana met siliconen cups. De vacuüm cup wordt direct op de huid gezet en zuigt zich goed vast. Dit stimuleert de onderhuidse doorbloeding. In de Oosterse geneeswijzen worden de cups ook gebruikt om de energiebanen (meridianen) en de acupressuurpunten van het lichaam te behandelen. Cupping wordt vaak toegepast bij acute en chronische klachten van het bewegingsapparaat, zoals rug , nek en schouderklachten, RSI en een tenniselleboog. Ook bij verkoudheden, bronchitis, astma, gastritis, migraine, impotentie, huidproblemen en nog veel meer is de techniek werkzaam.


Prijslijst Massages

 

Soorten behandelingen
Hotstone massage Handmassage Voetreflex massage
Chinflex massage Ontspanningsmassage An Shen massage
Indiase hoofdmassage Stoelmassage Cupping
Prijzen
45 minuten € 34,-
60 minuten € 45,-
90 minuten € 50,-

Prijslijst Pedicurebehandelingen

Pedicure behandeling 45 minuten
– desinfecteren en inspecteren voeten
– nagels knippen
– verwijderen eelt en/of likdoorns
– frezen nagels, eelt, kloven en likdoorns
– verzorgen nagelriemen
– voetmassage
– voetcrème

€ 28,- (of € 35,50 incl. nagels lakken)


 

Kleine pedicure behandeling
Nagels knippen of eelt verwijderen of likdoorn verwijderen of kloven behandelen

€ 15,-


 

Nagels lakken 30 minuten
Nagels van de voeten lakken met gellak

€ 10,-


 

Spa treatment 90 minuten

Keuze A: Cosmetische voetverzorging
– nagels knippen en vijlen
– voetbad
– scrubben
– massage van voet en onderbeen
– voetmasker
– paraffinepakking
– lakken van de nagels
– voetcréme

Keuze B: Hamam voet en onderbeen
– voetbad met rozenwater en het inwassen van het rozenwater
– scrubben met een Kese (scrubhandschoen)
– inzeping met Torba (zeepmassagezak) en olijfzeep
– massage met het sop in combinatie met massageolie
– pakking van Rasul (warm, dus heerlijk in wintertijd) of Ghassoul (verfrissend en verademend, dus heerlijk in de zomer)
– verzorgende bodylotion

€ 40,-


Openingstijden

De openingstijden van massagesalon Moksha zijn:
– Dinsdag 13.00 tot 21.00
– Vrijdag 13.00 tot 21.00
– Zaterdag 09.00 tot 13.00

Massages Almere

Afspraak maken

Je kunt online een afspraak bij onze massagesalon boeken via deze boekingswebsite. Liever telefonisch je afspraak inplannen of vragen over een behandeling?

Onze masseuse Diana kan je bereiken via 06-21965212 of via massagepraktijk-moksha@hotmail.com.

Let op!

Ben je verhinderd of kan je niet op komen dagen voor je afspraak? Laat het minimaal 24 uur van te voren aan ons weten!