Menu



Cookie & Privacy reglement

PROFIZON EN UW PRIVACY
Wij vinden het belangrijk dat voor u duidelijk is hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw gegevens bij ons in goede handen zijn. In dit Cookie & Privacy reglement hebben wij voor u op een rij gezet hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. Deze Cookie & Privacy reglement is van toepassing op de diensten van Profizon. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacybeleid te accepteren. Deze pagina is voor het laatst aangepast op 12-11-2019.

WAT ZIJN PERSOONSGEGEVENS?
Persoonsgegevens zijn alle gegevens die direct of indirect zijn te herleiden tot u als persoon. Denk daarbij onder meer aan uw naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer, e-mailadres en IP-adres. Alles wat met die persoonsgegevens wordt gedaan, wordt ‘verwerken’ genoemd. De wettelijke betekenis van het begrip ‘verwerken’ is ruim en houdt onder meer in:
– het verzamelen
– het bewaren
– het raadplegen
– het gebruiken
– het verwijderen van persoonsgegevens.

VAN WIE VERWERKEN WIJ PERSOONSGEGEVENS?
Wij verwerken persoonsgegevens van personen die onze website bezoeken en gebruiken voor het verkrijgen van informatie over onze services en de behandelingen die gegeven worden. Voorts verwerken wij de persoonsgegevens van personen die hun e-mailadres aan Profizon hebben verstrekt voor het ontvangen van Profizon’s maandelijkse nieuwsbrief.

WELKE PERSOONSGEGEVENS VERWERKEN WIJ EN WAARVOOR?
Uw IP-adres wordt bij ons verwerkt om het gedrag van bezoekers na te gaan en de website aan de hand van deze gegevens te verbeteren. Indien u uw e-mailadres aan ons verstrekt voor de maandelijkse nieuwsbrief, wordt deze opgeslagen op eigen beveiligde servers van Profizon of die van een derde partij.

VOOR HISTORISCHE, STATISTISCHE EN/OF WETENSCHAPPELIJKE DOELEINDEN
Wij verwerken niet meer gegevens dan noodzakelijk is voor de doeleinden zoals we die genoemd hebben. Uw persoonsgegevens bewaren wij ook niet langer dan nodig is. Wel kunnen we uw gegevens nog gebruiken voor historische, statistische en/of wetenschappelijke doelen en analyses.

DERDEN
De informatie wordt niet met derden gedeeld. In enkele gevallen kan de informatie intern gedeeld worden. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

VERANDERINGEN
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

KEUZES VOOR PERSOONSGEGEVENS
Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op moment aan ons is verstrekt.

AANPASSEN/UITSCHRIJVEN DIENST NIEUWSBRIEF
Onderaan iedere mailing vindt u de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen of om u af te melden.

SOCIAL MEDIA
Op onze website staan buttons van social media (Facebook en Instagram). Dit Cookie & Privacy reglement geldt niet voor deze social media. Het gebruik van social media is uw eigen verantwoordelijkheid. Wij raden u aan de privacyregels van deze social media goed te lezen, zodat u weet wat er met uw gegevens gebeurt. Veel social media aanbieders zijn buiten de Europese Unie gevestigd en slaan uw persoonsgegevens buiten de Europese Unie op. Hierdoor is het mogelijk dat uw persoonsgegevens niet op hetzelfde niveau zijn beschermd als binnen de Europese Unie.

EXTERNE LINKS
Op onze website kunt u links naar andere externe websites aantreffen. Dit Cookie & Privacy reglement geldt niet voor die websites. Wij proberen de externe links actueel te houden en naar de juiste websites te laten verwijzen. We zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van die websites en de manier waarop daar met uw persoonsgegevens wordt omgegaan. Wij adviseren u altijd na te lezen op welke manier deze andere websites met uw persoonsgegevens omgaan.

COOKIES
Cookies zijn kleine tekstbestanden die bij uw bezoek aan onze website automatisch op uw computer, tablet of mobiele telefoon worden geplaatst. Wij kunnen u niet altijd direct identificeren aan de hand van cookies.
Voor sommige cookies is toestemming nodig. Die vragen wij dan ook, bij een eerste bezoek aan onze website, aan u door middel van een pop-up venster. Daarnaast kunt u cookies verwijderen uit uw browser of de instellingen van uw browser instellen naar uw persoonlijke voorkeuren.

WELKE REGELS GELDEN ER BIJ DE VERWERKING VAN PERSOONSGEGEVENS?
Er is wet- en regelgeving voor de bescherming van persoonsgegevens. Zo geldt in Nederland de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp).

GOOGLE ANALYTICS – VERKLARING VAN GOOGLE
Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe bezoekers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde anonieme informatie over uw gebruik van de website wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe deze website wordt gebruikt, rapporten over de website-activiteit op te stellen voor de eigenaar van deze website en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Google mag deze informatie alleen aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal Uw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt. U kunt het gebruik van cookies weigeren door in uw browser de daarvoor geëigende instellingen te kiezen. Wij wijzen u er echter op dat u in dat geval wellicht niet alle mogelijkheden van deze website kunt benutten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven.

VRAGEN EN FEEDBACK
We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen:
Profizon
Cinemadreef 166
1325 EP Almere
036-5376814
info@profizon.nl