Menu

schoonheidssalon_almere_profizon_massage

Welkom bij schoonheidssalon OmorfiaSchoonheidssalon

Welkom bij onze vernieuwde schoonheidssalon Omorfia, welke bij Profizon is gevestigd. Schoonheidsspecialiste Coby is het nieuwe gezicht van onze schoonheidssalon bij Profizon en bij haar kan je terecht voor diverse behandelingen.

Coby heeft ruim vijf jaar ervaring als schoonheidsspecialiste en werkt met het merk Strictly Pure. Strictly Pure is een kwalitatief hoogwaardig product welke tot doel heeft om het natuurlijke herstelvermogen van de huid te ondersteunen en voorts om de huid gezond te houden en te verfraaien. Dit houdt in dat de werkzame ingrediënten in de Strictly Pure crèmes en andere stoffen met een zodanige zorg zijn samengesteld waardoor zij de biologische processen in de huid activeren. Strictly Pure is ontwikkeld door Jolanda den Hoed in samenwerking met een gecertificeerd en erkend Nederlands laboratorium.

Gezichts- en acnebehandelingen

Alle gezichtsbehandelingen in onze schoonheidssalon zijn inclusief huidanalyse en dag-of nachtverzorging van de huid. Er zijn in totaal 5 gezichtsbehandelingen waaruit gekozen kan worden:

Reinigende behandeling 50 minuten
– Reinigen met scrub en stoom
– Epileren wenkbrauwen
– Masker
– Dag- of nachtverzorging

Gezichtsbehandeling 60 minuten
– Reiniging met stoom en scrub
– Epileren wenkbrauwen
– Massage gezicht en schouders
– Masker
– Massage handen
– Dag- of nachtverzorging

Gezichtsbehandeling 90 minuten
– Rugmassages met een heerlijke olie
– Reiniging met stoom en scrub
– Epileren wenkbrauwen
– Massage gezicht en schouders
– Masker
– Massage handen
– Oogcréme en serum
– Dag- of nachtverzorging

Acne behandeling
– Reiniging met stoom en scrub
– Reiniging huid/peeling
– Masker
– Dag- of nachtverzorging


Bindweefselmassage-almere-profizon-2

Bindweefselmassage gezicht

Een bindweefselmassage voor het gezicht is een intensieve behandeling. Sommige mensen ervaren het als pijnlijk en anderen vallen erbij in slaap. Bindweefselmassage is een massage welke gericht is op de bindweefsellaag van het gezicht, met als doel om de huidconditie te verbeteren. De doorbloeding wordt gestimuleerd waarbij de huid wordt aangezet tot versteviging en cel-vernieuwing.

Verklevingen in de huid van het gezicht worden losgemaakt zodat de doorbloeding beter op gang komt. Tevens wordt de aanmaak van collageen en elastinevezels bevorderd. Jouw huid straalt hierdoor als nooit tevoren, waardoor wij hierbij echt kunnen spreken van een anti-ageing massage voor het gezicht.

Voordelen
– Mogelijk als deel- of volledige gezichtsbehandeling
– Eenmalige behandeling mogelijk of in kuurverband
– Snel resultaat
– Intensief alsmede ontspannend

De bindweefselmassage helpt bij…
– Verslapping van de huid.
– Vermindering van de wallen onder de ogen.
– Vermindering van de neuslippenplooi.
– Een slechte doorbloeding (couperose).
– Grauwe en rokershuid.
– Rimpels en de fijne lijntje.

Kijk hier voor de prijzen van een bindweefselmassage voor het gezicht.


Massages

Bij Coby kan je ook terecht voor heerlijke ontspannende massages. Een echte aanrader is de massage met chocoladepakking, waarbij de huid eerst gescrubd en gemasseerd wordt. Vervolgens wordt een heerlijke cacao/chocolade pakking aangebracht, waardoor jouw huid van binnenuit wordt verwarmd en de spieren ontspannen. Deze pakking is zuiverend, stimuleert de doorbloeding en activeert de vochthuishouding. Na deze behandeling ziet jouw huid er fitter en stralender uit.

Epileren, verven en harsen

Wil jij jouw wenkbrauwen op een professionele manier laten epileren en/of verven? Dat kan in onze schoonheidssalon. Zowel heren als dames kunnen diverse harsbehandelingen bij ons boeken. Bekijk onze prijslijst voor de verschillende soorten behandelingen.
Schoonheidssalon_Almere_epileren-wenkbrauwen

Prijzen

Kijk voor een overzicht van de prijzen voor de schoonheidssalon op de pagina prijzen schoonheidssalon.

Afspraak maken & openingstijden

Alle behandelingen in de schoonheidssalon gaan volgens afspraak. Je kunt een afspraak met schoonheidsspecialiste Coby maken via telefoonnummer 06-45737666.

Schoonheidssalon_Almere_Omorfia