Menu

permanente_make_up_almere_profizon_banner


Permanente make-up eyeliner

Wat is een permanente eyeliner ?

Nooit meer iedere ochtend voor de spiegel staan om je eyeliner te tekenen? Het kan met permanente make-up!

De eyeliner wordt door de specialiste tijdens de eerste behandeling voorgetekend. Het is belangrijk dat de vorm naar jouw wens wordt gezet. De basis van de eyeliner is altijd een lijn tussen de wimperhaartjes in. Dit geeft een mooie volle oogopslag. Natuurlijk kan de eyeliner breder of uitlopend in een puntje gezet worden.

Permanente make-up bestaat altijd uit twee behandelingen. Dit is noodzakelijk voor het mooiste resultaat. Het aangebrachte pigment in de huid moet als het ware gestapeld worden. Alleen op deze manier krijg je een mooie volle eyeliner.

Voordelen van een permanente eyeliner
Een Eyeliner met permanente make-up is uiterst handig onder vele omstandigheden, bijvoorbeeld in de sauna, op het strand of in het zwembad. Je hoeft je dan ook geen zorgen meer te maken om het uitlopen of ontbreken van je eyeliner. Het is tevens ook de ideale manier om je ooglijn van zowel onder als boven altijd perfect bijgewerkt te hebben.

Met een flinterdunne naald wordt de pigmentkleur vlak onder het huidoppervlak ingebracht. Het verschil met tatoeage houdt in dat het bij permanente make-up gaat om een implantatie van tijdelijke pigmenten in het bovenste laagje van de huid. Dit betekent dat het kleurpigment van de permanent make-up na verloop van tijd wat afzwakt. Daarnaast gaat het proces van huidvernieuwing ook gewoon door. Permanente make-up blijft 2 tot 5 jaar mooi, waardoor wij adviseren om de permanente make-up na anderhalf jaar weer bij te laten werken.

Dat onze schoonheidsspecialiste ook visagiste is, is zeer belangrijk. Dit heeft te maken met het feit dat een gezicht nooit aan beide zijden gelijk is. Onze schoonheidsspecialiste heeft dan de mogelijkheid om ongelijke wenkbrauwen meteen te corrigeren.

Hoe werken wij?

Een permanente make-up behandeling bestaat uit drie afspraken. Allereerst maak je een afspraak voor een intake-gesprek met schoonheidsspecialiste Ingrid. Tijdens dit gesprek wordt gezamenlijk een formulier ingevuld, waarna Ingrid de wensen omtrent de permanente make-up behandeling met je bespreekt. Tevens wordt een allergietest bij je afgenomen. Wanneer je na het intake-gesprek akkoord gaat met de permanente make-up behandeling worden de behandelafspraken met Ingrid in de agenda ingepland. Bij een akkoord dien je alvast de helft van de permanente make-up behandeling te betalen. Mocht je niet akkoord gaan met een permanente make-up behandeling dan hoef je niets te betalen. Een intake-gesprek voor permanente make-up is dus vrijblijvend en kosteloos.

Eerste behandeling
Bij de eerste behandeling wordt eyeliner gepigmenteerd. Na deze eerste behandeling dien je het laatste deel van de permanente make up behandeling te betalen.

Tweede behandeling
Dit noemen wij de nabehandeling en moet uiterlijk een maand na de eerste permanente make-up behandeling uitgevoerd worden. Na de eerste behandeling is de pigmentatie iets donkerder dan gewenst. Vier dagen na de eerste permanente make-up behandeling zal het lichter worden. Dit kan gepaard gaan met kleine korstjes. Na deze afstoting ziet de pigmentatie er weer iets te licht uit. Na minimaal 4 weken vindt de tweede behandeling plaats, waarbij er eventueel nog correcties aangebracht kunnen worden in vorm en kleur.

De prijs voor het laten zetten van een permanente make-up eyeliner vind je op deze pagina.