Menu

permanente_make_up_almere_profizon_banner


Permanente make-up lipliner

Wat is een permanente lipliner ?

Met een permanente lipliner kunnen kleine correcties aangebracht worden in de lipcontour. De lijn wordt vooral gezet bij vrouwen die graag iets vollere lippen willen hebben. Door de lijn een fractie boven het lipcontour te zetten wordt een voller resultaat bereikt.

Ook bij vrouwen die een bleke lipcontour hebben kan een permanente lipliner het gezicht weer een stralende uitdrukking geven. De kleur is zeer bepalend, waarbij natuurlijke kleuren het mooiste resultaat geven.

Alvorens met de behandeling wordt begonnen, vindt er een intake gesprek plaats om te bepalen of je de behandeling mag ondergaan. Tijdens de eerste behandeling wordt de liplijn voorgetekend zodat je kunt zien hoe het resultaat er na het pigmenteren uitziet. Pas als je samen met de specialiste tevreden bent over het getekende lipcontour wordt begonnen met pigmenteren. Na de eerste behandeling volgt 3 tot 4 weken later de tweede behandeling. Dit is noodzakelijk voor het mooiste resultaat. Het aangebrachte pigment in de huid moet als het ware gestapeld worden. Alleen op deze manier krijg je een mooie volle lipliner!

Voordelen permanente make-up lip-liner
Het is de manier om je liplijn altijd perfect bijgewerkt te hebben, aangezien je ze niet meer elke ochtend hoeft te tekenen met potlood. Permanente make-up is ideaal onder vele omstandigheden, bijvoorbeeld in de sauna, op het strand of in het zwembad.

Hoe werken wij?

Een permanente make-up behandeling bestaat uit drie afspraken. Allereerst maak je een afspraak voor een intake-gesprek met schoonheidsspecialiste Ingrid. Tijdens dit gesprek wordt gezamenlijk een formulier ingevuld, waarna Ingrid de wensen omtrent de permanente make-up behandeling met je bespreekt. Tevens wordt een allergietest bij je afgenomen. Wanneer je na het intake-gesprek akkoord gaat met de permanente make-up behandeling worden de behandelafspraken met Ingrid in de agenda ingepland. Bij een akkoord dien je alvast de helft van de permanente make-up behandeling te betalen. Mocht je niet akkoord gaan met een permanente make-up behandeling dan hoef je niets te betalen. Een intake-gesprek voor permanente make-up is dus vrijblijvend en kosteloos.

Eerste behandeling
Bij de eerste behandeling wordt de lipliner gepigmenteerd. Na deze eerste behandeling dien je het laatste deel van de permanente make-up behandeling te betalen.

Tweede behandeling
Dit noemen wij de nabehandeling en moet uiterlijk een maand na de eerste permanente make-up behandeling uitgevoerd worden. Na de eerste behandeling is de pigmentatie iets donkerder dan gewenst. Vier dagen na de eerste permanente make-up behandeling zal het lichter worden. Dit kan gepaard gaan met kleine korstjes. Na deze afstoting ziet de pigmentatie er weer iets te licht uit. Na minimaal 4 weken vindt de tweede behandeling plaats, waarbij er eventueel nog correcties aangebracht kunnen worden in vorm en kleur.

De prijs voor het laten zetten van een permanente make-up lipliner vind je op deze pagina.