Menu

[LayerSliderWP] Slider not found

Permanente make-up wenkbrauwen

Met permanente make-up gezette wenkbrauwen, sta je in de ochtend op en ga je ‘s avonds weer slapen . Je hoeft geen wenkbrauwpoeder meer te gebruiken. Het epileren van de wenkbrauwen wordt zo ook makkelijker en je hoeft ze niet meer te verven.

Sommige vrouwen hebben geen wenkbrauwen meer, waarbij de oorzaak vaak te wijten is aan het vele en op de verkeerde manier epileren. Daarnaast zijn er mensen die een tekort aan wenkbrauwhaartjes hebben of wenkbrauwhaartjes hebben die te dun zijn. Permanente make-up bij de wenkbrauwen kan er voor zorgen dat de wenkbrauwen er weer mooi en vol uitzien.

Verschillende technieken
Bij de permanente make-up van de wenkbrauwen kan er gewerkt worden met twee verschillende technieken, namelijk:

* De schaduwtechniek waarbij met een bij het huidtype passende kleur pigment een schaduw wordt aangebracht onder de nog aanwezige wenkbrauwhaartjes

* De haartjestechniek waarbij met een zeer dunne naald haartjes worden getekend tussen de bestaande wenkbrauwhaartjes en op de plaats waar teveel is geëpileerd en geen haartjes meer zitten.

Met beide technieken worden de wenkbrauwen prachtig gecorrigeerd. Alvorens met pigmenteren wordt begonnen, wordt zeer secuur de gewenste vorm in overleg met de permanente make-up specialiste voorgetekend. Pas als de getekende vorm naar wens is en de kleur van het pigment is bepaald, worden de wenkbrauwen definitief behandeld. Dit pigmenteren gebeurt exact over de voorgetekende vorm.

Met een flinterdunne naald wordt de pigmentkleur vlak onder het huidoppervlak ingebracht. Het verschil met tatoeage houdt in dat het bij permanente make-up gaat om een implantatie van tijdelijke pigmenten in het bovenste laagje van de huid. Dit betekent dat het kleurpigment van de permanente make-up na verloop van tijd wat afzwakt.

Dat onze schoonheidsspecialiste ook visagiste is, is zeer belangrijk. Dit heeft te maken met het feit dat een gezicht nooit aan beide zijden gelijk is. Onze schoonheidsspecialiste heeft dan de mogelijkheid om ongelijke wenkbrauwen meteen te corrigeren.

Hoe werken wij?

Een permanente make-up behandeling bestaat uit drie afspraken. Allereerst maak je een afspraak voor een intake-gesprek met schoonheidsspecialiste Ingrid. Tijdens dit gesprek wordt gezamenlijk een formulier ingevuld, waarna Ingrid de wensen omtrent de permanente make-up behandeling met je bespreekt. Tevens wordt een allergietest bij je afgenomen. Wanneer je na het intake-gesprek akkoord gaat met de permanente make-up behandeling worden de behandelafspraken met Ingrid in de agenda ingepland. Bij een akkoord dien je alvast de helft van de permanente make-up behandeling te betalen. Mocht je niet akkoord gaan met een permanente make-up behandeling dan hoef je niets te betalen. Een intake-gesprek voor permanente make-up is dus vrijblijvend en kosteloos.

Eerste behandeling
Bij de eerste behandeling worden de wenkbrauwen gepigmenteerd. Na deze eerste behandeling dien je het laatste deel van de permanente make up behandeling te betalen.

Tweede behandeling
Dit noemen wij de nabehandeling en moet uiterlijk een maand na de eerste permanente make-up behandeling uitgevoerd worden. Na de eerste behandeling is de pigmentatie iets donkerder dan gewenst. Vier dagen na de eerste permanente make-up behandeling zal het lichter worden. Dit kan gepaard gaan met kleine korstjes. Na deze afstoting ziet de pigmentatie er weer iets te licht uit. Na minimaal 4 weken vindt de tweede behandeling plaats, waarbij er eventueel nog correcties aangebracht kunnen worden in vorm en kleur.

Op deze pagina zie je de prijs voor het laten zetten van permanente make-up wenkbrauwen.