Menu

Profizon groeit door!

Posted on

Uitbreiding Profizon Almere
De afgelopen zomermaanden hebben wij bij Profizon niet stil gezeten. Achter de schermen zijn wij druk bezig geweest met het inrichten van maar liefst 3 (nieuwe) salons! Sinds kort kan je, naast de zonnebank en schoonheidssalon, ook bij ons terecht voor de verzorging van je nagels en voeten. Zowel pedicuresalon Carla Le Noble als nagelsalon Deluxe Nailart hebben hun intrek genomen bij Profizon. Tot slot heeft onze schoonheidssalon een metamorfose ondergaan en kan je nu ook bij ons terecht voor rugmassages. Met al deze positieve veranderingen is het Profizon plaatje compleet geworden.

Nieuwe nagelsalon, pedicuresalon en schoonheidssalon in Almere bij Profizon Almere.

Pedicuresalon
Pedicure Carla is met haar pedicuresalon Carla Le Noble na ruim 20 jaar inmiddels een begrip in Almere. Sinds juli (2016) is Carla met haar pedicuresalon gevestigd bij Profizon. Carla heeft ruime ervaring in het vak, is gecertificeerd voor zowel de diabetische als reumatische voet en is aangesloten bij ProVoet.

Speciale actie voor nieuwe klanten!
Tot 1 januari 2017 krijg je als nieuwe klant maar liefst € 5,- korting op een behandeling. Dus mocht je een keer langs willen komen voor een voetbehandeling, maak dan snel een afspraak en profiteer van deze aantrekkelijke openingskorting. Kijk voor meer informatie en de prijzen op onze Pedicuresalon pagina.

Nagelsalon
Nailart(nagel) specialiste Noémi is begin juli (2016) gestart met haar nagelsalon Deluxe Nailart bij Profizon. Haar gedrevenheid en passie voor het vak is tot in detail waar te nemen in haar nagelsalon. Tot 5 jaar geleden had Noémi haar eigen nagelsalon in Hongarije en de afgelopen paar jaar was ze actief als nagelstyliste bij de Bijenkorf in Amsterdam. Gelukkig is Noémi’s vakmanschap nu van dichtbij te bewonderen en kan je bij haar terecht voor zowel simpele gel-lak behandelingen als voor hele speciale Nailart behandelingen. Kijk voor informatie en de prijzen op onze nagelsalon pagina.

Schoonheidssalon
Al sinds de start van Profizon in 1993 kan je bij ons terecht voor onder meer hars- en gezichtsbehandelingen in de schoonheidssalon. Zoals velen al hadden meegekregen is Ingrid sinds augustus (2016) gestopt met haar reguliere behandelingen in de schoonheidssalon. Haar stokje is sinds september (2016) overgenomen door schoonheidsspecialiste Coby. Bij haar schoonheidssalon Omorfia kunnen klanten, zoals zij al jaren gewend zijn, terecht voor de klassieke behandelingen (gezichtsbehandelingen, harsen en epileren). Daarnaast biedt Coby ook heerlijke ontspannende (chocolade) rugmassages aan. Een absolute mooie toevoeging aan ons totale aanbod bij Profizon. Kijk voor informatie en de prijzen op de schoonheidssalon pagina.

Tags: , , , , ,