MenuActies

Bij Profizon hebben wij regelmatig acties en scherpe aanbiedingen voor zowel de zonnestudio, schoonheidssalon, pedicuresalon, massagesalon alsmede de nagelsalon. Met aantrekkelijke prijzen, kortingen of leuke aanbiedingen willen wij jou graag verrassen! Houdt deze pagina en onze Facebookpagina Profizon Almere in de gaten!


PROFI-DEAL VAN DE MAAND DECEMBER☀️
De profi-deal van december is nu als giftcard beschikbaar. Ideaal om te geven of om te krijgen!


DONDERDAG 5 DECEMBER PAKJESAVOND: 25% KORTING
Op pakjesavond krijg jij tussen 18.00 en 22.00 uur, 25% korting op het losse zontarief!

Bekijk onze pagina voor meer informatie over de verschillende zonnebanken.


WELLNESS GIFTCARD 10% KORTING
Een wellnessarrangement als kerstcadeau onder de kerstboom? Waarom niet! Ons wellnessarrangement is altijd te boeken voor een scherpe prijs van € 31,50. Deze maand krijg je 10% korting op de wellness giftcard.WELLNESSARRANGEMENTEN VOOR € 31,50
Attentie Attentie 📢! De gehele maand december zijn er weer heerlijke wellness arrangementen beschikbaar. Hierbij heb je de keuze uit een 45 minuten durende massage (rug, nek, schouders, gezicht en hoofd) + 25 minuten zonnen (zonnebank naar keuze) voor maar € 31,50! Of enkel een 45 minuten durende rug, nek, schouder, gezicht en hoofdmassage voor € 25,00.

Reserveer dit arrangement via 036 – 5376814 of boek online via de online agenda. 


STUDENTENKORTING 15% OP LOSSE TARIEF ZONNEN
Bij Profizon krijg je als student, op vertoon van jouw studentenkaart, 15% korting op het losse tarief van een zonnebank naar keuze.


ALTIJD 10% KORTING OP ZONNEBANKCRÈME MET VOORDEELKAART
Wist jij dat je altijd korting hebt op zonnebankcréme bij Profizon? Op vertoon van jouw zonnebankkaart krijg je automatisch een korting tot wel 10% op de vaste prijzen in onze créme-assortiment. Heb je vragen over zonnebankcrèmes en/of ben je benieuwd naar de voordelen van het gebruik daarvan? Bij ons aan de bar vertellen wij je hier graag meer hierover!


VERJAARDAGSKORTING OP MASSAGES!
Ben je bijna jarig? Dan krijg je van massagepraktijk Moksha korting op een massage! Boek je in de week dat je jarig bent een massage dan krijg je de volgende korting:
– 15% op een massage van 45 minuten
– 20% op een massage van 60 minuten

Let op! Dit geldt niet in combinaties met andere kortingen.

Geef jezelf dit heerlijke cadeau en geniet van je massage!