iedere maand nieuwe acties
PROFIZON ALMERE

Bij Profizon hebben wij regelmatig acties en scherpe aanbiedingen voor onze zonnestudio. Met aantrekkelijke prijzen, kortingen of leuke aanbiedingen willen wij jou graag verrassen! Houdt deze pagina en onze Facebookpagina Profizon Almere in de gaten!
Op zoek naar een zonnig cadeautje voor de jarige? Of wil je iemand graag in het zonnetje zetten? Geef hem of haar een zonnige giftcard van Profizon cadeau! Het bedrag is vrij in te vullen vanaf € 5,-.
10%
Tijdens de gehele maand oktober ontvang je 10% korting op een tube Long Overdue. Deze zonnebankcrème met 30-voudige DHA Bronzer vlekt niet en zorgt voor een diepere bruiningsresultaat. 
15%
Bij Profizon krijg je als student, op vertoon van jouw studentenkaart, 15% korting op het losse tarief van een zonnebank naar keuze.
10%
Korting
op zonnebankcrème
Wist jij dat je korting kan krijgen op zonnebankcréme bij Profizon? Op vertoon van jouw 4x of 8x voordeelkaart krijg je automatisch een korting tot wel 10% op de vaste prijzen in onze crème-assortiment. 
10%
Deze maand hebben wij een extra PROFI-DEAL, namelijk 10% korting op alle 4x voordeelkaarten. Pak je voordeel en zon met extra korting bij Profizon.

Let op! Deze korting geldt alleen op de aanschaf van 4x voordeelkaarten in de maand oktober EN op vertoon van deze afbeelding.