iedere maand nieuwe acties
PROFIZON ALMERE

Bij Profizon hebben wij regelmatig acties en scherpe aanbiedingen voor onze zonnestudio. Met voordelige prijzen, kortingen of leuke aanbiedingen willen wij jou graag verrassen! Houdt deze pagina en onze Facebookpagina Profizon Almere in de gaten!
Op zoek naar een zonnig cadeautje voor de jarige? Of wil je iemand graag in het zonnetje zetten? Geef hem of haar een zonnige giftcard van Profizon cadeau! Het bedrag is vrij in te vullen vanaf € 5,-.
10%
Op vertoon van deze voucher: 15% korting op het losse zontarief. Deze kortingsvoucher is geldig voor alle type zonnebanken en de gehele maand november onbeperkt te gebruiken. Let op! Deze korting is niet te gebruiken i.c.m. andere kortingen.
15%
Bij Profizon krijg je als student, op vertoon van jouw studentenkaart, 15% korting op het losse tarief van een zonnebank naar keuze.
10%
Korting
op zonnebankcrème
Wist jij dat je korting kan krijgen op zonnebankcréme bij Profizon? Op vertoon van jouw 4x of 8x voordeelkaart krijg je automatisch een korting tot wel 10% op de vaste prijzen in onze crème-assortiment. 
???
Van maandag 23 november tot en met maandag 30 november hebben wij een speciale Black Friday Weekdeal. Houdt jouw mailbox, onze website én onze Facebook/Instagram-pagina in de gaten!