MenuMassagesalon

Welkom bij de massagesalon van Diana , welke bij Profizon gevestigd is. Bij onze masseur kan je terecht voor diverse heerlijke massages voor het lichaam.


massagesalmere


Weet jij al van welke massage je wilt genieten? Iedere massagesoort heeft haar pluspunten en geeft jou na een massagebehandeling een heerlijk gevoel. Naast de verschillende soorten massages kan je ook de tijdsduur van de behandeling kiezen. Hieronder lichten wij de twee soorten massages toe.

Ontspanningsmassage
Bij een ontspanningsmassage wordt door afwisselend te wrijven, kneden, strijken en te duwen druk uitgeoefend op spieren en gewrichten. Hiermee herstellen we spierkracht en spierspanning. Verkrampte spieren worden weer soepel en tegelijkertijd stimuleert deze massagevorm de afvoer van afvalstoffen. Een ontspanningsmassage geeft je een gevoel van complete ontspanning. Opgebouwde spanningen vloeien weg waardoor je je soepeler kunt bewegen en lekker in je vel komt te zitten.

Rug-nek-schoudermassage
De rug-nek- en schoudermassage is geschikt voor vastzittende spieren in deze regio. Masseur Diana maakt hierbij gebruik van cupping en guasha om de doorbloeding beter op gang te krijgen en blokkades te verwijderen. Aansluitend vindt er nog een heerlijke hoofdmassage plaats.


Prijslijst Massages

Soorten behandelingen
  • Ontspanningsmassage (60 minuten) – € 45,-
  • Rug-nek-schoudermassage (45 minuten) – € 35,-

Openingstijden

De openingstijden van de massagesalon zijn:
– Dinsdag van 10.00 tot 12.00 en van 18.00 tot 21.00
– Vrijdag van 10.00 tot 12.00 en van 18.00 tot 21.00
– Zaterdag 09.00 tot 13.00

Afspraak maken

Massages_almere

Je kunt online een afspraak bij onze massagesalon boeken. Liever telefonisch je afspraak inplannen of vragen over een behandeling?

Diana kan je bereiken via 06-21965212 of via massagepraktijk-moksha@hotmail.com.

Let op!

Ben je verhinderd of kan je niet op komen dagen voor je afspraak? Laat het minimaal 24 uur van te voren aan ons weten!