Type zonnebank

In onze zonnestudio werken wij met verschillende zonnebanken die allemaal beschikken over extra gezichtsbruiners. Voor een optimaal resultaat is het verstandig om de juiste zonnebank te kiezen. Via de pagina check huidtype kan je direct jouw eigen huidtype bepalen. Mocht je er niet uitkomen, dan geven wij graag persoonlijk advies over jouw huidtype.


Zonnebank

De Zonnebank wordt door onze klanten ervaren als zeer prettig in de snelle bruining van de huid. Door het juiste UVA- en UVB gehalte, welke is bepaald door Profizon, zie je na een zonnesessie reeds goed resultaat. Daarnaast wordt de zonnebank ook gebruikt door klanten die profiteren van andere voordelen van de zonnebank. Door de uv-straling maakt je lichaam vitamine-D aan, welke je vooral in de wintermaanden mist door het ontbreken van de natuurlijke zon buiten.

Is jouw huid gevoelig? Dan adviseren wij om met een speciale opbouwtraject jouw huid te laten wennen. Met een zonnebankkaart kan je op een voordelige en verantwoorde manier genieten van een zonnebank.

De Zonnebank wordt door zowel startende zonnebankgebruikers als door ervaren zonnebankgebruikers gekozen.

Klik hier voor de zonnebank tarieven.


Snelbruiner

Bij Profizon is de Snelbruiner zeer geliefd en vaak gecomplimenteerd. Door een veranderde verhouding UVA en UVB heeft deze bank zijn waarde voor de zonnestudio meer dan bewezen. De Snelbruiner is meestal te sterk voor beginners, met in het bijzonder de mensen met een lichte huidtype. De bruining van de huid gaat een stuk sneller in vergelijking met de Zonnebank, waardoor de Snelbruiner een goede vervolgstap is voor een diepere bruiningsresultaat.

De Snelbruiner wordt hoofdzakelijk door ervaren zonnebankgebruikers en mensen met huidtype 3 of hoger gebruikt.

Klik hier voor de snelbruiner tarieven.


Multipower

De Multipower is bij ons het tussenstapje tussen de Snelbruiner en de Superplus. In sterkte is deze bank een fractie hoger dan de Snelbruiner. Voor startende zonnebankgebruikers en mensen met een lichte huidtype is de Multipower (nog) niet geschikt, aangezien deze machine is uitgerust met het Multipower Body Systeem voor extra pigment aanmaak. Voor het vasthouden en onderhouden van jouw bruine kleur is de Multipower een goede keuze.

De Snelbruiner wordt hoofdzakelijk door ervaren zonnebankgebruikers en mensen met huidtype 3 of hoger gebruikt.

Klik hier voor de multipower tarieven.


Superplus

De Superplus is een zware type zonnebank van Profizon. Deze bank staat bekend om zijn uitstekende resultaten, dankzij de stimulatie van pigmentaanmaak in de huid. De Superplus wordt op advies vaak gecombineerd met de Zonnebank, zodat de huid een extra bruiningsboost krijgt. De aanmaak van pigment wordt namelijk eerst gestimuleerd, waarna de Zonnebank de huid extra bruin maakt.

De Superplus wordt hoofdzakelijk door ervaren zonnebankgebruikers en mensen met huidtype 3 of hoger gebruikt.

Klik hier voor de superplus tarieven.


Superluxe

De Superluxe is de zwaarste type zonnebank van Profizon en een echte eye-catcher. Deze bank staat bekend om zijn uitstekende en directe resultaten, waarbij vooral het gezicht een intense bruining ondergaat. De gezichtsbruiner kan je tevens in verschillende standen verstellen. Daarnaast is de Superluxe uitgerust met de laatste technische snufjes, waaronder een waternevel welke als een heerlijke verkoeling werkt en een MP3-aansluiting waarmee je naar jouw eigen muziek kan luisteren.

Hapro Luxura GT

Let op! De Superluxe is uitgerust met de zwaarste type lampen, waardoor deze zonnebank sterk af te raden is voor beginners en mensen met een lichte huidtype (huidtype 1 en 2). De Superluxe wordt hoofdzakelijk door ervaren zonnebankgebruikers en mensen met huidtype 3 of hoger gebruikt.

Klik hier voor de superluxe tarieven.


Leave a comment