Video-opnames én een fotoshoot bij Profizon

Afgelopen zaterdag 15 oktober was Profizon het decor voor een video-opname bij onze nagelsalon Deluxe Nailart én kwamen maar liefst 10 missen van de Miss Beauty of the Netherlands (editie Flevoland) verkiezing langs voor een fotoshoot. Tijdens deze ‘mediadag’ werden de verschillende salons en de zonnestudio met een tiental dames op de gevoelige plaat vastgelegd. Hiermee was Profizon voor één dag even het stralende middelpunt.

videoshoot-foto nagelsalon almere

Video-opname nagelsalon Deluxe Nailart

Vanaf 9 uur ’s morgens werd er al gefilmd bij onze nagelsalon. Nagelspecialiste Noémi is druk bezig met het in elkaar zetten van een mooie presentatiefilm voor haar nagelsalon Deluxe Nailart, waarbij iedereen een kijkje krijgt op haar werkvloer. Haar speciale techniek is prachtig in beeld gebracht en zal binnenkort online verschijnen. De officiële première van haar is binnenkort te bewonderen en daarvan houden wij jullie uiteraard op de hoogte!

Fotoshoot Profizon
In de middag kwamen maar liefst 10 missen van de Miss Beauty of Flevoland verkiezing langs. Zij namen eerder dit jaar deel aan de Flevoland editie van de Miss Beauty of the Netherlands. Profizon is officieel sponsor van de Flevoland editie van de Miss Beauty of the Netherlands verkiezing en als dank daarvoor kwamen deze stoere meiden langs voor een heuse fotoshoot.

Naast de fotoshoot gingen de dames ook zelf op stap met hun camera om een aantal selfies te schieten. Met deze selfies konden zij een Profizon goodybag winnen ter waarde van € 30,-. Deze selfies moesten aan een enkele voorwaarde voldoen, namelijk de schoonheidssalon, nagelsalon, de pedicuresalon en de zonnestudio moesten allen in een soort selfiecollage zichtbaar zijn. Kijkend naar de selfiecollages hieronder denken wij dat de dames wel geslaagd zijn in hun opdracht 😉

collage1 fotoshoot Profizon

collage2 fotoshoot Profizon

collage3 fotoshoot Profizon

Related Posts