Verkoop van zonnebanklampen
Bij Profizon kan je ook terecht wanneer je zonnebanklampen nodig hebt. Heb je geen idee welke maat zonnebanklamp je nodig hebt voor in jouw zonnebank of zonnehemel? Kijk dan op de oude zonnebanklamp naar het aantal wattage dat erop staat. De wattage staat namelijk gelijk aan de lengte. Bijvoorbeeld een zonnebanklamp van 100 watt staat gelijk aan 176cm.

Lamplengtes en types zijn universeel en vaak niet zonnebankmerk gebonden. De levensduur van een zonnebanklamp verschilt per merk en type, waardoor het aantal precieze branduren van uw oude zonnebanklampen slecht in te schatten is. Meestal is dat tussen de 500 tot 800 branduren. Bij twijfel kan je de zonnebanklampen laten doormeten met een speciale uv-meter. Deze uv-meter geeft precies de waarde/sterkte aan van de lamp. Profizon is in het bezit van een uv-meter, dus je kan bij ons terecht voor het doormeten.

De zonnebanklampen die wij verkopen voldoen aan de Euronorm. Met de Euronorm ben je gegarandeerd van een veilige zonnebanklamp.

De actuele voorraad en prijzen kunnen per week verschillen. Neem contact met ons voor meer informatie of wanneer je vragen hebt over zonnebanklampen.