Zonnebankcrème

Met zonnebankcrème haal je meer resultaat uit een zonnebanksessie. De huid kleurt ruim 20% sneller onder de zonnebank aangezien een gesmeerde huid de UV-straling veel beter opneemt. Met een droge huid reflecteert de UV-straling, waardoor de huid minder snel bruint. Daarnaast verzorgt de zonnebankcrème de huid van uitdroging en huidveroudering, aangezien de huid wordt gevoed door belangrijke ingrediënten zoals CoQ10, vitamine E en Omega 3-6 complex.

Let op, geen SPF!
Gebruik alleen crème, welke speciaal geschikt is voor de zonnebank. Smeer jij zonnebrandcrème op (welke is bedoeld voor buitengebruik), dan heeft een zonnebanksessie geen enkele zin. De beschermingsfactor (SPF) van de zonnebrandcrème blokkeert direct de straling van de zonnebank, waardoor je niet tot nauwelijks bruin wordt. Daarnaast beschadigd de zonnebrandcrème de acrylplaat waar je op ligt.

Verschil met goedkopere crèmes
Bij diverse drogisterijen zijn ‘goedkopere’ zonnebankcrèmes verkrijgbaar, welke aantrekkelijker voor de portemonnee zijn. Het verschil in prijs is te verklaren met de kwaliteit van de crème, wat ook direct voelbaar is op de huid. Deze zonnebankcrèmes zijn vettiger voor de huid, waardoor het moeilijk door de huid opgenomen wordt (duurt enkele uren voordat het intrekt). Het gevolg is dat de crème niet tot nauwelijks effect heeft op de versnelling van het bruiningsproces én de huid wordt afgesloten waardoor de gebruiker sneller transpireert.

Assortiment

In de zonnestudio verkopen wij enkel zonnebankcrèmes van hoogwaardige kwaliteit. In ons assortiment hebben wij producten van Peau d’Or® en Devoted Creations® opgenomen, welke ieder een stimulerende werking hebben op het bruiningseffect van de huid onder de zonnebank. In een aantal zonnebankcrèmes zitten bronzers, die voor een extra bruine teint zorgen. Er zijn 3 verschillende soorten bronzers waarvan de DHA de sterkste en snelste bronzer is. Een DHA bronzer zorgt voor een verlenging van je kleur van gemiddeld 2 tot 7 dagen. Natuurlijke bronzers worden gemaakt van natuurlijke ingrediënten als kokos, noten, bessen etc. Een natuurlijke bronzer zort voor een mooie, diepe goudbruine teint. Tot slot is er een cosmetische bronzer, welke meteen een bruine kleur geeft. Een cosmetische bronzer is te vergelijken met een foundation aangezien deze bronzer er ook snel van af gaat.

Exclusieve korting
Klanten met een voordeelkaart krijgen altijd korting op de zonnebankcrèmes in onze zonnestudio.


De onderstaande zonnebankcrèmes hebben wij specifiek gekozen, aangezien deze kwalitatief hoogwaardige producten ingrediënten bevatten die jouw huid goed verzorgd en laat bruinen.

 

devoted-creations

 PowerPlayerwebsite Hypoallergene bruiningsversneller met een hoge level aan DHA (30-voudig), natuurlijke en cosmetische bronzers. Gluten-, olie-, noot-, en parabenenvrij. Met Exotic Fruit geur. Geschikt voor elk huidtype, speciaal voor de meest gevoelige huid.

 

Prijs
Cupje 15ml € 2,75
Fles 250ml € 27,50

Prijs met een voordeelkaart
Cupje 15ml € 2,50
Fles 250ml € 25,-

  Hypoallergene bruiningsversneller met 35-voudige DHA bronzer, natuurlijke en cosmetische bronzers. Door de aanwezige shea butter wordt de huid nog beter gehydrateerd en voelt deze zijdezacht aan. De Tattoo & Color Fade Protecting Formula zorgt ervoor dat de kleur van je tatoeages behouden blijft. Met Aloe & Shea geur.

 

Prijs
Cupje 15ml € 2,75
Fles 250ml € 27,50

Prijs met een voordeelkaart
Cupje 15ml € 2,50
Fles 250ml € 25,-

 devoted-long-overdue Bruiningsversneller met 30-voudige DHA bronzer & natuurlijke bronzers. Met Soft Plumberry geur. Geschikt voor de iets gevorderde zonner.

 

Prijs
Cupje 15ml € 2,75
Fles 250ml € 27,50

Prijs met een voordeelkaart
Cupje 15ml € 2,50
Fles 250ml € 25,-

 Playfulinpinkwebsite Bruiningsversneller met hoog gehalte DHA, natuurlijke & cosmetische bronzers. Bevat kokosmelk, kokosolie & kokosboter. Met Sunkissed Fruit geur. Geschikt voor de normale huid, die al een beetje voorgebruind is.

 

Prijs
Cupje 15ml € 2,75
Fles 250ml € 27,50

Prijs met een voordeelkaart
Cupje 15ml € 2,50
Fles 250ml € 25,-

 TanModewebsite Hypoallergene, DHA-vrije bruiningsversneller met natuurlijke en cosmetische bronzers. Gluten-, olie-, noot- en parabenenvrij. Met Sugared Berries geur. Geschikt voor elk huidtype, speciaal voor de meest gevoelige huid.

 

Prijs
Cupje 15ml € 2,75
Fles 250ml € 27,50

Prijs met een voordeelkaart
Cupje 15ml € 2,50
Fles 250ml € 25,-

 dontjudgemeWebsite2 Hypoallergene bruiningsversneller zonder bronzers. Gluten-, olie-, noot- en parabenenvrij. Met Tropical Beach geur.Geschikt voor elk huidtype, speciaal voor de meest gevoelige huid.

 

Prijs
Cupje 15ml € 2,75
Fles 250ml € 27,50

Prijs met een voordeelkaart
Cupje 15ml € 2,50
Fles 250ml € 25,-

Crème van de maand

 Soleo_surfwebsite Iedere maand wordt ons assortiment aangevuld met een tijdelijke zonnebankcrème. De zonnebankcrème van de maand zorgt voor afwisseling in ons productaanbod en kan jou wellicht verleiden om een verzorgende crème voor onder de zonnebank te gebruiken.

Volg onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van onze nieuwste aanwinst.

Ampul Shake
Naast de zonnebankcrèmes verkopen wij ook speciale bruiningsolie in een ampul. Deze 2-fase ampul is speciaal ontwikkeld voor het gezicht & decolleté en zorgt voor een snellere bruining van de huid.


Leave a comment