20% meer bruiningsresultaat
kies de juiste ZONNEBANKCRÈME

Met zonnebankcrème haal je meer resultaat uit een zonnebanksessie. De huid kleurt ruim 20% sneller onder de zonnebank aangezien een gesmeerde huid de UV-straling veel beter opneemt. Met een droge huid reflecteert de UV-straling, waardoor de huid minder snel bruint. Daarnaast verzorgt de zonnebankcrème de huid van uitdroging en huidveroudering, aangezien de huid wordt gevoed door belangrijke ingrediënten zoals CoQ10, vitamine E en Omega 3-6 complex.

Let op, geen SPF!
Gebruik alleen crème, welke speciaal geschikt is voor de zonnebank. Smeer jij zonnebrandcrème op (welke is bedoeld voor buitengebruik), dan heeft een zonnebanksessie geen enkele zin. De beschermingsfactor (SPF) van de zonnebrandcrème blokkeert direct de straling van de zonnebank, waardoor je niet tot nauwelijks bruin wordt.

Verschil met goedkopere crèmes
Bij diverse drogisterijen zijn ‘goedkopere’ zonnebankcrèmes verkrijgbaar, welke aantrekkelijker voor de portemonnee zijn. Het verschil in prijs is te verklaren met de kwaliteit van de crème, wat ook direct voelbaar is op de huid. Deze zonnebankcrèmes zijn vettiger voor de huid, waardoor het moeilijk door de huid opgenomen wordt (duurt enkele uren voordat het intrekt). Het gevolg is dat de crème niet tot nauwelijks effect heeft op de versnelling van het bruiningsproces én de huid wordt afgesloten waardoor de gebruiker sneller transpireert.

Heb jij specifieke vragen over zonnecosmetica? Of wil je graag advies over de juiste zonnebankcrème voor jouw huidtype? In onze zonnestudio helpen wij jou daar graag bij.

In onze zonnestudio verkopen wij enkel zonnebankcrèmes van hoogwaardige kwaliteit. In ons assortiment hebben wij producten van Peau d’Or® en Devoted Creations® opgenomen, welke ieder een stimulerende werking hebben op het bruiningseffect van de huid onder de zonnebank. In een aantal zonnebankcrèmes zitten bronzers, die voor een extra bruine teint zorgen. Er zijn 3 verschillende soorten bronzers waarvan de DHA de sterkste en snelste bronzer is.

  • Een DHA bronzer zorgt voor een verlenging van je kleur van gemiddeld 2 tot 7 dagen. Het is belangrijk om te wachten met douchen na het zonnen, zodat de DHA Bronzer haar werk kan doen. Wacht +- 3 uur maximaal met douchen.
  • Natuurlijke bronzers worden gemaakt van natuurlijke ingrediënten als kokos, noten, bessen etc. Een natuurlijke bronzer zort voor een mooie, diepe goudbruine teint.
  • Tot slot is er een cosmetische bronzer, welke meteen een bruine kleur geeft. Een cosmetische bronzer is te vergelijken met een foundation aangezien deze bronzer er ook snel van af gaat.

Exclusieve korting

Klanten met een voordeelkaart krijgen altijd korting op de zonnebankcrèmes in onze zonnestudio.

Zonnebrandcrème 
In onze zonnestudio hebben wij zonnebrandcrème te koop met factor 6, 15, 30 en 50. Deze zonnebrandcrème is bedoeld voor de (buiten)zon en worden door onze klanten vaak gekocht voor op vakantie.

Ampul Shake
Bij ons ook te koop: speciale bruiningsolie in een ampul. Deze 2-fase ampul is speciaal ontwikkeld voor het gezicht & decolleté en zorgt voor een snellere bruining van de huid.

Naast zonnebankcrèmes kan je ook andere zonnebank gerelateerde producten bij ons kopen. Een aantal van deze producten kan zowel thuis onder jouw eigen zonnebank, als bij ons onder de zonnebank worden gebruikt.

Soft Podz zonnebrilletje
De Soft Podz brillen zijn speciaal geschikt voor onder de zonnebank. Jouw ogen worden beter beschermd tegen de uv-straling. Het brilletje zit in een handig en stevig hoesje.

Zonnebank kussentjes
Al onze zonnebanken zijn voorzien van acryl hoofdsteunen. Indien jij thuis over een zonnebank beschikt en op zoek bent naar een zonnebank kussentje, kan je ook bij ons terecht. De hoofdsteun is van acryl, waardoor de achterkant van de hoofd goed bruint. Bovendien is het kussentje goed schoon te maken.

Zonnebankreiniger
Voor het schoonmaken van de acrylplaat van jouw zonnebank thuis, dien je gebruik te maken van een zonnebankreiniger. Een fles zonnebankreiniger is bij ons in de winkel te koop.