Menu

Profizon-slider-januari17

Like onze Facebookpagina en blijf op de
hoogte van de nieuwste acties en aanbiedingen !Zonnestudio

Zonnestudio Profizon is in 1993 van start gegaan aan de Cinemadreef in Almere. Ruim 25 jaar later is de zonnestudio van Profizon gegroeid op het gebied van kennis en kwaliteit. Wij hechten enorm veel waarde aan vakkennis omtrent het zonnen. Al sinds onze start, op de Cinemadreef in Almere, hebben al duizenden klanten gebruik gemaakt van een zonnebank bij ons in de zonnestudio. De gunstige ligging, het gratis parkeren, de lage prijzen en de gezellige sfeer worden zeer gewaardeerd. Onze zonnestudio in Almere heeft met de jaren flink wat ervaring en kennis opgebouwd met betrekking tot verantwoord zonnen. Heb je een vraag over zonnen? Stel ze aan ons!

De afgelopen 25 jaar hebben wij in onze zonnestudio in Almere veel vragen gehad over zonnen onder de zonnebank, wat UV-straling precies is, wat het met de huid doet en wat de relatie is tussen huidkanker en de zonnebank. Wij zijn hierin altijd heel eerlijk over geweest en volgen de nieuwste ontwikkelingen en onderzoeken op de voet. Onze kennis hierover is daardoor zeer uitgebreid en dat delen wij graag met je. De meest gestelde vragen hebben wij daarom op de vragen over de zonnebank-pagina gezet. Nogmaals, heb je een vraag? Wij willen die graag voor je beantwoorden!

De zonnebanken in onze zonnestudio staan opgesteld in privé-cabines, welke voorzien zijn van achtergrondmuziek. Wij hebben de beschikking over 9 zonnebanken in totaal , waarvan een aantal zonnebanken in sterkte verschillen. Daarnaast kan je kosteloos gebruik maken van onze douche na afloop van het zonnen. Wanneer je ontspannen bent teruggekeerd in de voorruimte, kan je heerlijk relaxen aan onze gezellige bar.

Via de pagina check huidtype kan je je eigen huidtype bepalen, zodat je de juiste type zonnebank kan kiezen. Ieder persoon reageert verschillend op zonlicht, waardoor het belangrijk is om voor de juiste type zonnebank te gaan. Mocht je er niet uitkomen, bel ons of kom langs zodat wij je een deskundig en persoonlijk huidadvies kunnen geven.

Tot slot adviseren wij de voordeelkaarten, welke vele voordelen kennen. Zo kan je met een voordeelkaart (4 strippen) zonnen voor een aantrekkelijke prijs van € 7,50 per keer. Daarnaast hebben wij ook de Profizon voordeelkaart (8 strippen), waarmee je zelfs voor € 6,85 per keer kan zonnen. Hoe meer strippen je aanschaft, hoe goedkoper je uit bent met zonnen bij ons. Alle kaarten zijn 5 jaar geldig en zijn tevens niet persoonsgebonden, waardoor je partner, een vriend/vriendin of eventueel je buurman er ook gebruik van kan maken.


zonnestudio_almere_zonnebank_profizon_almere